S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 14,00 Kč (0,54 €)
skladem
naše cena 23,00 Kč (0,88 €)
skladem
naše cena 17,00 Kč (0,65 €)
skladem

Novinky

arr3VĚRNOSTNÍ PROGRAMČÍM VÍCE BODŮ ZÍSKÁTE, O TO MÉNĚ ZAPLATÍTE VĚRNOSTNÍ SLEVOVÝ BODOVÝ SYSTÉM Náš eshop umožňuje... arr3NOVÍ DOPRAVCIDoručení zásilky službou DPD Private, online si zvolíte, kdy to DPD přiveze Neztrácíte čas ve...

KONTAKTY

Veronika Bartošová - VeBaFood
Kachlíkova 887/9
Brno - Bystrc
tel: +420 604 789 756
info(a)vebafood.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 139,00 Kč (5,34 €)
skladem
naše cena 399,00 Kč (15,33 €)
skladem
naše cena 215,00 Kč (8,26 €)
skladem

» Dýňová polévka s červenou...

Dýňová polévka s červenou čočkou a kokosovým mlékem

Ingredience pro 2 osoby

600 ml zeleninového vývaru

300 - 350 g dýně Hokaido

hrst červené čočky

4 lístky šalvěje

50 ml kokosového mléka nebo smetany (klidně i víc, dle chuti)

sůl čerstvě mletý pepř

 

Postup

Očištěnou dýni naporcujte a dejte péct do trouby. Peču na 230°C cca 30

minut, dokud nezměkne. Dýně si dejte péct klidně víc najednou, můžete ji

pak rozmixovat a uchovat několik dní v ledničce na další recepty. Dýni hokaido

netřeba loupat, slupka dostatečně změkne.

Čočku dejte uvařit do vývaru, klidně až do rozvaření, červená čočka je hotová

v cuku letu, cca pár minut. Do vývaru s hotovou čočkou přidejte dýni a

rozmixujte. Vraťte na plotnu, přidejte kokosové mléko, šalvěj, sůl a pepř a

ještě pár minut povařte.

Servírujte zakápnuté kokosovým mlékem. Můžete i posypat dýňovými (nebo

slunečnicovými) semínky.

 

Dýňová polévka s červenou čočkou a kokosovým mlékem, krok 3: Servírujte zakápnuté kokosovým mlékem. Můžete i posypat dýňovými (nebo slunečnicovými) semínky.

 

NmIwYW