S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » DOPLŇKY STRAVY » Goji juice HIMALYO 750 ml


        

Goji juice HIMALYO 750 ml

akce

skladem

 

Skladem: 2,00 ks
Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 8594182730012
Výrobce: Albixon a.s.
EAN kód: 8594182730012
Nákupem získáte 40 bodů
naše cena bez DPH: 346,96 Kč (13,32 €)
naše cena s DPH (15 %):
399,00 Kč (15,32 €)

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Goji 100% šťáva je přírodní, nezahušťovaná a ničím neupravovaná živá tekutina bez

jakýchkoliv přídavných látek. Lisuje se pouze z čerstvých plodů kustovnice čínské, která

je už po tisíciletí považována za elixír mládí, zdraví a krásy.

GOJI ORIGINAL pochází z výběrových sklizní pěstovaných striktně ekologicky a v

souladu s přírodou. Plody z těchto sklizní jsou výhradně ručně sbírány, pečlivě tříděny a

ihned za studena lisovány a stáčeny v ochranné atmosféře. Na výrobu jednoho litru GOJI

ORIGINAL se zpracuje 6 kg výběrových plodů. Šťáva je připravována bez jakékoliv

konzervace, přídavných látek a zahušťovadel. Díky těmto postupům jsou v této

výjimečné, živé tekutině zachovány veškeré antioxidanty, vitamíny, minerály a další

zdraví prospěšné látky v maximální míře. Doporučená denní dávka 25 ml plně pokryje

Vaši denní dávku antioxidantů, vitamínů a minerálů.

 

Objem: 750 ml

 

OCHUTNEJTE "ČERVENÉ DIAMANTY"

Víte, jaké ovoce je nejzdravější na světě? Není to pomeranč nebo ananas. Správnou odpověď je třeba hledat v Himalájích. Rostou tam bobule rostliny goji neboli kustovnice čínské. Blahodárné účinky tohoto ovoce na zdraví a dlouhověkost člověka prověřily kromě řady vědeckých studií především staleté zkušenosti tradiční čínské medicíny. Ta nazývá goji ovocem nesmrtelnosti a elixírem dlouhověkosti. Goji je keř s krásnými oranžovými plody, který roste hlavně na území Číny
a Mongolska. V Asii jsou plody tohoto ovoce známé též jako „červené diamanty“. Jeho bobule mají sladkou chuť podobnou karotce
a dozrávají od července do října. Tibetští mniši považují goji za hlavní složku své potravy.

ODKUD GOJI POCHÁZÍ

Nejvýživnější plody goji se ukrývají v podhůří Himaláje v čínské provincii Ningxia, kde je půda mimořádně bohatá na minerály. Oblastí totiž protékají řeky, které dodávají této rostlině mimořádně kvalitní výživu.
A zajišťují tak v jejích plodech maximální možný obsah látek, mimořádně cenných pro lidský organismus. Obyvatelé zmíněné provincie, kteří kustovnici denně konzumují, se mohou pochlubit opravdu vysokým věkovým průměrem. Mít přes 100 let tam není žádnou výjimkou. To je důvod, proč se o tyto drahocenné, přibližně jeden a půl metru vysoké keře tamní lidé starají s maximální péčí. Za plody goji získala Ningxia tři zlaté ceny na Čínském zemědělském veletrhu a zlatou cenu na Malajském mezinárodním potravinářském veletrhu. Na počest GOJI se koná jednou ročně dvoutýdenní festival Happy Berry.

PROČ PRÁVĚ HIMALAYO GOJI?

I náš trh v současnosti nabízí produkty z goji od několika různých výrobců. Goji různých značek se však pochopitelně liší svou kvalitou,
a tím pádem také obsahem účinných látek. Jedním z nejdůležitějších činitelů, které se podepisují na kvalitě plodů, je jejich původ. Šťáva Goji HIMALAYO se lisuje z plodů pěstovaných právě v provincii Ningxia, která je výjimečná pěstováním toho nejvydatnějšího goji nejen v Číně, ale na celém světě. Místní pěstitelé z jednoho keře ručně očešou až tři kilogramy bobulí, které do šesti hodin od sběru za studena vylisují, aby se uchovaly jejich mimořádné vlastnosti. Čerstvou šťávu plní do sleněných lahví. Na stočení jednoho litru šťávy Goji HIMALAYO je přitom potřeba šest kilogramů čerstvých plodů goji. Díky rychlému výrobnímu postupu ji není potřeba žádným způsobem konzervovat, sterilovat ani jinak upravovat. Je zcela přírodním produktem.

STAČÍ JEDNA SKLENIČKA DENNĚ

Právě díky vysoké koncentraci účinných látek stačí pro dosažení znatelných výsledků pít jen 25 ml Goji HIMALAYO denně. Pouze myslete na to, že do šťávy nepřidáváme žádné konzervační látky, proto ji v zájmu zachování kvality po otevření uchovejte v lednici a čistotě.

Právě velmi vysoká míra antioxidantů je hlavním důvodem, proč pravidelně konzumovat goji. Podle výzkumů amerického ministerstva zemědělství by měl každý člověk denně přijmout minimálně 3 000 – 5000 ORAC. ORAC je americký standard vyjadřující schopnost různých druhů potravin likvidovat volné radikály v lidském těle. Jinými slovy ORAC vyjadřuje antioxidační účinky dané potraviny. Goji vychází ze srovnání různých potravin absolutně nejlépe. Sto gramů šťávy lisované z bobulí goji z oblasti Ningxia obsahuje až 59 000 ORAC, což je osmdesátkrát více než stejné množství pomeranče.

To je skvělá zpráva pro všechny, kteří o své zdraví chtějí pečovat efektivně a ekonomicky. Výjimečnost goji a jeho výhoda oproti ostatnímu ovoci a zelenině tedy tkví právě v mimořádně vysoké koncentraci antioxidantů. Díky tomu stačí vypít jen velmi malé množství šťávy z tohoto ovoce, aby člověk pokryl doporučený denní příjem antioxidantů. Již pouhých 25 ml lisované šťávy z kustovnice pokryje nejen minimální, ale rovnou optimální denní potřebu. Ovoce goji je jednoduše superantioxidant.

NTZiYmNm