S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 30,00 Kč (1,15 €)
skladem
naše cena 30,00 Kč (1,15 €)
skladem
naše cena 30,00 Kč (1,15 €)
skladem

Novinky

arr3VĚRNOSTNÍ PROGRAMČÍM VÍCE BODŮ ZÍSKÁTE, O TO MÉNĚ ZAPLATÍTE VĚRNOSTNÍ SLEVOVÝ BODOVÝ SYSTÉM Náš eshop umožňuje... arr3NOVÍ DOPRAVCIDoručení zásilky službou DPD Private, online si zvolíte, kdy to DPD přiveze Neztrácíte čas ve...

KONTAKTY

Veronika Bartošová - VeBaFood
Kachlíkova 887/9
Brno - Bystrc
tel: +420 604 789 756
info(a)vebafood.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 149,00 Kč (5,72 €)
skladem
naše cena 399,00 Kč (15,32 €)
skladem
naše cena 215,00 Kč (8,25 €)
skladem

» Rizoto s fazolemi adzuki

Rizoto s fazolemi adzuki


Příprava 50 minut * Rozpis na 4 porce

Ingredience:

200 g kulatozrnné rýže ZDE a ZDE

100 g fazolí adzuki ZDE

100 g červené cibule

150 g mrkve

70 g zelené papriky

70 g žluté papriky

50 g žampiónů

špetka sladké papriky ZDE

50 ml omáčky Tamari ZDE

4 lžíce oleje ZDE

2 lžíce neloupaného přírodního sezamu ZDE a ZDE

jarní cibulka na ozdobu


Den předem namočené fazole adzuki propláchněte, dejte do většího hrnce a vařte do měkka cca 30 minut.Postup:

Důkladně propláchnutou rýži zalijte 2,5násobným množstvím vody, lehce osolte a vařte na mírném ohni do měkka.

Jemně pokrájenou cibuli a mrkev pokrájenou na tenká kolečka osmahněte do hněda, zasypte mletou paprikou a krátce zasmažte. Směs zalijte sójovou omáčkou Tamari a stejným množstvím vody. Přidejte pokrájené papriky a žampióny a krátce duste.

Nakonec důkladně promíchejte s fazolí, rýží a sezamem. Na talíři můžete ozdobit sekanou jarní cibulkou.

Přejeme dobrou chuť!






 

ODgzY2E4Y2