S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » DOPRAVA ZDARMA » SADA PEPŘŮ ČERNÝ PEPŘ, BÍLÝ PEPŘ, 7 PEPŘŮ


        

SADA PEPŘŮ ČERNÝ PEPŘ, BÍLÝ PEPŘ, 7 PEPŘŮ

SADA KOŘENÍ+DOPRAVA ZDARMA

doprava zdarma

skladem

 

Skladem: 2,00 ks
Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 8594000000006
Nákupem získáte 16 bodů
naše cena bez DPH: 139,13 Kč (5,34 €)
naše cena s DPH (15 %):
160,00 Kč (6,15 €)

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

7 PEPŘŮ 40g

Kořenící přípravek je vyváženým spojením různých druhů pepřů, které svou specifickou barvou a chutí vytvářejí lahodnou kořenící směs. Při přípravě byla použita speciálně hrubě namletá kamenná sůl, vhodná na přípravu steaků. Směs je namíchána tak, aby ji bylo možno použít na široké spektrum pokrmů od grilovaných mas až po gurmánské omáčky.

Tip: Vyzkoušejte tuto směs k přípravě smetanové omáčky, dostanete tak jedinečný gurmánský pokrm.

 

PEPŘ ČERNÝ CELÝ 50g

Tento druh tropického koření je jeden z nejznámějších a také nejrozšířenějších. (Je známo skoro 1600 druhů pepře, ale jako koření se používá asi 6 druhů, které rostou zejména v jižní Asii.) V historii vaření jsou o pepři zmínky již v nejstarších písemných památkách staroindických. Staří Římané si pepř jako koření neobyčejně oblíbili a na hostinách boháčů nesmělo toto drahé koření nikdy chybět. I v nynější době si pepř udržuje prim na světovém trhu. Černý pepř se již dlouho považuje za "krále koření" a panujícím monarchou je pepř z Tellicherry. Oblast Tellicherry (Thalassery) se nachází na Malabarském pobřeží v západní části Indie a je známá pěstováním toho nejkvalitnějšího černého pepře s velkými kuličkami, zemitou a plnou, ale zároveň jemnou a delikátní chutí. Pro maximální zážitek z chuti a vůně se Tellicherry pepř prodává pouze celý a mele nebo drtí se až doma těsně před použitím.

 

PEPŘ BÍLÝ 50g

Tento druh tropického koření je jeden z nejznámějších a také nejrozšířenějších. (Je známo skoro 1600 druhů pepře, ale jako koření se používá asi 6 druhů, které rostou zejména v jižní Asii.) V historii vaření jsou o pepři zmínky již v nejstarších písemných památkách staroindických. Staří Římané si pepř jako koření neobyčejně oblíbili a na hostinách boháčů nesmělo toto drahé koření nikdy chybět. I v nynější době si pepř udržuje prim na světovém trhu. Používá se pepř celý i mletý, pepř černý, bílý a zelený. Všechny pocházejí z jedné rostliny. Původně pochází z Malabarského pobřeží východní Indie. Nejvíce se pěstuje v asijských tropech na poloostrově Moluckém, v Indii, ve Vietnamu, na Sumatře a Jávě, v Thajsku a na Filipínách.•Bílý pepř se získává ze stejných rostlin, ale rozdílným technologickým procesem než pepř černý. Bobule se sklízejí, až jsou zcela zralé (červené), kdy se vnější dužnatá slupka snadno odděluje od bílého středu. Po namočení se vnější vrstva odstraní drcením a třením, bílé zrno se znovu suší a jeho konečná barva je žlutošedá. Chuť a vůně bílého pepře je daleko jemnější, než je tomu u pepře černého.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Y2VlZjAzOG