S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 25,00 Kč (0,96 €)
skladem
naše cena 66,00 Kč (2,53 €)
skladem
naše cena 215,00 Kč (8,25 €)
skladem

Novinky

arr3VĚRNOSTNÍ PROGRAMČÍM VÍCE BODŮ ZÍSKÁTE, O TO MÉNĚ ZAPLATÍTE VĚRNOSTNÍ SLEVOVÝ BODOVÝ SYSTÉM Náš eshop umožňuje... arr3NOVÍ DOPRAVCIDoručení zásilky službou DPD Private, online si zvolíte, kdy to DPD přiveze Neztrácíte čas ve...

KONTAKTY

Veronika Bartošová - VeBaFood
Kachlíkova 887/9
Brno - Bystrc
tel: +420 604 789 756
info(a)vebafood.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 139,00 Kč (5,34 €)
skladem
naše cena 399,00 Kč (15,32 €)
skladem
naše cena 215,00 Kč (8,25 €)
skladem

» Semínkové krekry

Semínkové krekry


Ingredience pro 10 osob

Semínkové krekry (cca 40-50 ks):

 

Postup

Troubu předehřejte na 180 stupňů, připravte si dva plechy a tři archy pečícího

papíru.

V míse smíchejte všechny suché ingredience, koření i prášek do pečiva a

dobře promíchejte. Přidejte olivový olej, vodu a med a vypracujte nelepivé

těsto. Můžete vařečkou, lépe se pak dopracuje rukama. Těsto by se nemělo

drolit ani být příliš "mokré". V případě potřeby přidejte kapku vody nebo

trochu mouky.

Těsto si rozdělte na polovinu a každou z nich vyválejte mezi dvěma archy

papíru do tenké placky. Čím tenčí, tím pak budou krekry křupavější. Rádýlkem

nebo nožem rozkrájejte placku na přibližně stejné čtverce či obdélníky.

Jednotlivé krekry pak od sebe lehce oddělte a nechte mezi nimi místo, aby se

hezky opekly ze všech stran.

Dejte péct do vyhřáté trouby na 12-15 minut (v závislosti na velikosti krekrů),

až jsou hezky do zlatova a do křupava. Nechte vychladnout a můžete se hned

pustit do zobání. Uchovávejte v uzavřené dóze, tedy za předpokladu, že Vám

nějaké zbydou :)

 

 

 


 

 

ZWEwOWRk