S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » BEZLEPKOVÉ PRODUKTY » Sojové kostky 100g


        

Sojové kostky 100g

vhodné pro bezlepkovou dietu

skladem

 

Skladem: 2,00 ks
Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 8594004150035
EAN kód: 8594004150035
Nákupem získáte 2 bodů
naše cena bez DPH: 14,78 Kč (0,57 €)
naše cena s DPH (15 %):
17,00 Kč (0,65 €)

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Sojové maso je potravina vhodná do všech jídelníčků racionální výživy. Má vysoký obsah bílkovin, nízký obsah tuku, jeho energetická hodnota je poměrně malá, obsahuje vitaminy B,A,E a z minerálních látek vápník, fosfor a železo. Má velký obsah vlákniny Neobsahuje lepek, je proto vhodné i pro bezlepkovou dietu.

Produkt není vyroben z GMO surovin.

Základní zásady při úpravě sójového masa:

Metoda 1: Sójové maso zalijeme horkou vodu a necháme nabobtnat 15 až 25 minut podle velikosti sójového masa. Sója, stejně jako i další luštěniny, obsahuje tzv. oligosacharidy, které způsobují zažívací potíže (nadýmání). Pokud byste tyto potíže po konzumaci sójového masa měli, doporučujeme druhou metodu, kdy se značná část oligosacharidů vyplaví vařením a vylijeme je s nadbytečnou vodou.
Metoda 2: Čím déle se sójové maso vaří, tím je stravitelnější. Vařte proto ve větším množ-ství vody (mírně solené) alespoň 30 minut (granulát - 20 min; kostky - 25 min; kousky - 30 min; nudličky , plátky - 30 min). Poté maso vložte do cední-ku a nechte odkapat, eventuelně nadbytečnou vodu vymačkejte. Tuto vodu dále nepoužívejte!
Takto připravené sójové maso se upravuje stejným způsobem, jakým jste zvyklí upravovat maso živočiš

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ODJkO