S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » NOVINKY A AKCE » ZBOŽÍ V AKCI » 100% ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ BEZ CUKRU 100g Chocolate Hill


        

100% ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ BEZ CUKRU 100g Chocolate Hill

novinka akce

 

Skladem: 2 ks
Číslo produktu: 8594183410838
EAN kód: 8594183410838
naše cena bez DPH : 101,74 Kč (4,42 €)
naše cena s DPH (15 %):
117,00 Kč (5,09 €)

do košíku:
  ks  

Naše nejčokoládovější čokoláda na vaření. A proč to "nej"? Nenajdete v ní totiž nic jiného než prémiové kakaové boby z Ekvádoru a kvalitní kakaové máslo pro její zjemnění. Vyrobili jsme ji ve formě malých křupavých tyčinek. A garantujeme vám, že jich plno zmlsáte i bez vaření.

Proč prémiová 100% čokoláda na vaření?

Pokud rádi připravujete čokoládové dezerty, tak je kvalitní čokoláda nezbytnou podmínkou dokonalého výsledku. V naší čokoládové manufaktuře také často pečeme a vaříme s čokoládou. A i nám bylo líto do receptu lámat hotové tabulky. Nebo je dokonce již pracně a draze zabalené doporučovat naším zákazníkům na vaření. Proto vznikl tento produkt, na který jsme nesmírně hrdí.

Je velmi univerzální, jelikož se jedná o 100% čokoládu. Sami se tak můžete rozhodnout, jak ji naředíte, nebo jinak zpracujete. Úroveň sladkosti si můžete určit sami dle svého uvážení. Přinášíme vám ryzí a prémiovou surovinu, se kterou můžete doslova kouzlit!

I když je to čokoláda určená na vaření, tak v oblasti kvality neděláme žádné ústupky. Naše čokolády vyrábíme přímo z kakaových bobů, bez chemie, bez palmového tuku a jiných aditiv, které do pravé čokolády prostě nepatří.

Jak chutná 100% čokoláda?

Většina lidí, kteří poprvé 100% čokoládu ochutnají, se spíše zašklebí. Stejně jak to bývá třeba u oliv – musí se k ní "projíst". Čokoláda je složena pouze z kakaových bobů a kakaového másla. Bez cukru nebo jakéhokoliv sladidla se naplno projeví její přírodnost. V podstatě je to stejné, jako kdybyste jedli samotné kakaové boby. Má hodně hořkých tónů a v průběhu konzumace se projeví její přirozená kyselost. Z použitých ekvádorských bobů lze v čisté podobě cítit mírná dřevitost a zemité chuťové kontury.

V čem se liší od běžných čokolád na vaření?

Samozřejmě svojí kvalitou. Na trhu je celá řada čokolád na vaření, které jsou na hony vzdálené skutečné čokoládě. Mnoho z nich obsahuje rostlinné tuky a jsou vyrobeny z podřadných kakaových bobů (většinou z nekvalitní africké produkce), kterých navíc obsahují velmi nízký podíl (často na úrovni legislativního minima). Běžná komerční čokoláda na vaření tak obsahuje 35 až 38 % kakaové sušiny. Zbytek je bílý rafinovaný cukr a již zmíněné rostlinné tuky. Takovým výrobkům samozřejmě nejsme schopni konkurovat cenou. Z hlediska chuti jsou ale tyto dva produkty neporovnatelné.


SLOŽENÍ:
kakaové boby z Ekvádoru, kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny nejméně: 100 %.

KAKAOVÉ BOBY:
země původu Ekvádor

HMOTNOST:
100 g 

KONTAKTY

Veronika Bartošová VeBaFood

Adresa: Kachlíkova 887/9

PSČ: Brno - Bystrc - 635 00

Email: info@vebafood.cz

Telefon: +420 604 789 756

NGI4OT