S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » NOVINKY A AKCE » 52% MLÉČNÁ ČOKOLÁDA BEZ CUKRU S KOKOSEM 65 G Chocolate Hill


        

52% MLÉČNÁ ČOKOLÁDA BEZ CUKRU S KOKOSEM 65 G Chocolate Hill

novinka akce

 

Skladem: 5 ks
Číslo produktu: 8594183410821
EAN kód: 8594183410821
naše cena bez DPH : 84,35 Kč (3,67 €)
naše cena s DPH (15 %):
97,00 Kč (4,22 €)

do košíku:
  ks  

Low carb tmavá čokoláda s kokosem měla takový úspěch, že jsme zařadili i její jemnější mléčnou sestřičku. A chuťově jí opravdu zdatně konkuruje, u mnohých dokonce překonává. Mléčná čokoláda a kokos. To je spojení tak přirozené, že ho není nutné snad ani nijak dlouze popisovat a představovat. Níže vám však přeci jen prozradíme pár informací, které vás jistě zaujmou. Její složení je totiž doslova unikátní.

Mléčná čokoláda bez cukru s kokosem - co vás čeká?

Mysleli jste si, že si při low carb stravě, dietě, či z důvodu cukrovky na mléčné čokoládě už nepochutnáte? Neradi toto slovo svým zákazníkům říkáme, ale v tomto případě je zcela na místě: Ne! Pochutnáte. Rozhodli jsme se pro vás vytvořit plnohodnotnou mléčnou čokoládu s co nejnižším podílem cukrů. To, že do ní není přidán cukr, ani nepoznáte.

Je jemná, lahodná, krémová. Díky kvalitnímu sušenému plnotučnému mléku je krásně nasládlá a má výraznou mléčnou chuť. Čokoláda je posunutá na další úroveň jemnosti i díky zamletým mandlím a kešu oříškům a dodatečné porci prémiového kakaového másla. Celá tabulka je bohatě zasypaná strouhaným kokosem. Ten v čokoládě krásně křupe a dodává jí příjemnou exotickou chuť.

Základem této čokolády, stejně jako našich ostatních čokolád bez cukru, jsou výběrové kakaové boby Crillo, které pocházejí z Peru. Jedná se o velmi vzácnou odrůdu, která je, dle některých zdrojů, na světové produkci zastoupena méně jak 2 %. Tyto boby jsou velmi ovocné, svěží, chuťově výrazné a neobsahují tolik hořkosti jako boby standardní kvality.

Do našich čokolád bez přidaných cukrů přidáváme přírodní sladidlo erythritol. Jedná se o skvělou volbu. Je sice velmi drahé ve srovnání s běžným cukrem, či jinými sladidly. Ale jeho vlastnosti splňují přesně to, co pro naše čokolády potřebujeme. Neobsahuje totiž žádné kalorie a v těle nijak nemetabolizuje. Na rozdíl od celé řady dalších sladidel nemá výrazné projímavé účinky. Má 60% sladivost běžného cukru. Do čokolády jsme ho přidali pouhých 13 %, což pro dodání sladké chuti bohatě stačí. Článek o tom, proč jsme ho vybrali, který obsahuje i srovnání s ostatními nejpoužívanějšími sladidly, naleznete pod následujícím tlačítkem.

Nutriční hodnoty z říše snů

Na této stránce jste se ocitli, jelikož se nejspíše snažíte omezit spotřebu cukrů. Ale zároveň vás honí mlsná a máte chuť na mléčnou čokoládu. A je těžko uvěřitelné, že tyto dvě okolnosti se nemusí vylučovat.

Hned na začátku je třeba připomenout, že sušené mléko, bez kterého by mléčná čokoláda nemohla být, obsahuje cukry, které se v něm vyskytují přirozeně. Jedná se o mléčný cukr, který je všeobecně znám jako laktóza. Společně s kakaovými boby, které nějaké cukry též přirozeně obsahují, jsou jejich jedinými zdroji. Do čokolády jsme žádný další cukr nepřidali.

Sušené mléko využíváme v té nejlepší dostupné kvalitě. Jedná se o plnotučné sušené mléko, které obsahuje 26 % tuku. Společně s kakaovými boby je zodpovědné za pouhých 10,6 g cukrů ve 100 g čokolády. Jen uvažte. Něco přes 10 g cukrů, to obsahují 90% hořké čokolády. Pokud je to běžně slazená čokoláda, tak je to ale přidaný cukr, často bílý rafinovaný. Zde se jedná o mléčnou čokoládu, s 10 % přírozeně vyskytujících se cukrů. Pro člověka, který miluje mléčnou čokoládu, je toto srovnání až neskutečné!

V podílu cukrů se v zásadě nedá dostat níže. Naše 60 g tabulky mají 8 větších čverečků. V každém z nich je obsaženo jen 0,795 g cukrů (většinově to je zmíněná laktóza). Sami tedy můžete, dle svých omezení, usoudit, kolik takových čtverečků si můžete denně dovolit.

V případě, že byste chtěli konzumovat čokládu s naprostým minimem cukrů, neváhejte vyzkoušet naši 77% low carb čokoládu, která v sobě má pouze 1,2 g cukrů na 100 g čokolády.


SLOŽENÍ:
kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sladidlo erythritol (12 %), strouhaný kokosový ořech (7,7 %), kešu ořechy, mandle. Obsah kakaové sušiny nejméně: 52 %.

KAKAOVÉ BOBY:
odrůda Criollo, země původu Peru

HMOTNOST:
65 g

KONTAKTY

Veronika Bartošová VeBaFood

Adresa: Kachlíkova 887/9

PSČ: Brno - Bystrc - 635 00

Email: info@vebafood.cz

Telefon: +420 604 789 756

ZGExZ