Složení: China Sencha. Tento velice kvalitní zelený čaj, pro jehož výrobu se používají pouze mladé lístky je vyrobený dle japonské technologie. Podle této technologie se výhonky čaje napařují kolem 30 sekund a poté se protřepávají pod horkým vzduchem. Schnou tak dlouho, dokud nevypadají jako zelené jehličí. Tímto způsobem zpracování se zachovává mnoho důležitých látek, které pozitivně ovlivňují naše zdraví. Decentně nasládlá a příjemně svíravá chuť, která podle způsobu propařování a zahřívání při dosušování může mít i dosti výrazně bylinné (popř. trávové), či naopak hladké středně nasládlé tóny. Japonští lékaři doporučují vypít denně několik šálků tohoto zeleného čaje, který posiluje imunitu a pomáhá odvádět z těla radioaktivní látky způsobující nejrůznější nemoci, včetně rakoviny a leukemie. Příprava: 1 čaj. lžičku přelejeme 2,5 dl. vařící vody, luhovat 3-5 minut.