S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » POTRAVINY » DĚTSKÁ VÝŽIVA » SLADKOSTI » Frukvik borůvky 20g


        

Frukvik borůvky 20g

Borůvkový trik Borůvky jsou to nejlepší pro naše oči. Pro naše děti. Milé děti, dejte si pozor na své rodiče, protože Borůvkový trik vám budou chodit ujídat! Sladké sušené borůvky jsou neuvěřitelně svůdné… Pro každého…

akce

 

Skladem: 36,00 ks
Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 8594180070134
Výrobce: Pharmid Corporation s.r.o.
EAN kód: 8594180070134
běžná cena 20,00 Kč (0,87 €)
naše cena bez DPH : 16,52 Kč (0,72 €)
naše cena s DPH (15 %):
19,00 Kč (0,83 €)

do košíku:
  ks  

DĚTSKÁ OVOCNÁ TYČINKA FRUKVIK BORŮVKY

Složení: jablečné pyré – 70,8%; sušené jablko – 16,5%; borůvky celé – 11,0%; želírující látka: arabská akátová guma (přírodní vláknina); regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Borůvka

Plody obsahují glykosid myrtilin, cukry (až 30 %), organické kyseliny (až 7 % - citronovou, jablečnou, mléčnou, šťavelovou, jantarovou, chininovou), tříslovinu (až 12 %), barviva skupiny antokyanu červeno-fialové barvy, karoten (0,75-1,6 mg), vitamíny C (6 mg), B (0,04 mg), železo (až 16 %), měď (0,1 mg), mangan (4 mg), zinek (0,4 mg) a jiné.

Jabloň

Čerstvé plody obsahují různé cukry (až 12 % fruktózy, glukózy, sacharózy), organické kyseliny (do 2,42 % - jablečnou, vinnou, citronovou, chlorogenovou, arabinovou), pektiny, tříslovinu a barviva, minerální soli, organické sloučeniny železa a fosforu, vitamíny B a C, provitamín A (karoten) a éterické oleje. Součástí éterických olejů jsou octový aldehyd a složité étery amylového alkoholu s kyselinou mravenčí, octovou a kapronovou a kaprylovou.

Vláknina

V odborné literatuře E. H. Hipsley poprvé v roce 1953 přišel s termínem dietetická vláknina, což je kombinace polysacharidů (základní zdroje energie, složené vysokomolekulární sacharidy) a ligninu (látka, která se nachází ve ztvrdlé buněčné rostlinné stěně), které se nepřeměňují na endogenní výměšky střevního traktu člověka.

Organismus člověka, to je látková výměna, pro kterou jsou potřebné různé složené sacharidy, polysacharidy a naše střevní mikroflóra nemůže fungovat a nemůže se množit bez vlákniny. Potravinové základní prvky, které obsahují sacharidy, které lidské enzymy nerozpouštějí a nezískávají se z vrchních částí střevního traktu (nerozpustná vláknina) se stávají výživou prospěšnou pro střevní mikroflóru. Tyto látky aktivují množení, růst a životnost normální flóry – jedná se o prebiotika.

Vláknitá a kapilární stavba vlákniny ji činí přírodním sorbentem. Vláknina na sebe váže toxiny, těžké kovy, produkty neúplné přeměny potravinových látek, zbytky tuků a cholesterolu, napomáhá jejich k rychlejšímu vylučování z organismu.

KONTAKTY

Veronika Bartošová VeBaFood

Adresa: Kachlíkova 887/9

PSČ: Brno - Bystrc - 635 00

Email: info@vebafood.cz

Telefon: +420 604 789 756

M2RkY2FlO