S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » POTRAVINY » DĚTSKÁ VÝŽIVA » SLADKOSTI » Frukvik jablko 20g


        

Frukvik jablko 20g

Síla podzimních poctivých jablek? Vzpomínáte na vůni pečených nebo sušených jablíček? Právě to vám připomene FRUKVIK tyčinka pro děti s parádním názvem Jablečný drive! Je ideálním ovocem do kapsy!

akce

 

Skladem: 0,00 ks
Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 8594180070110
Výrobce: Pharmid Corporation s.r.o.
EAN kód: 8594180070110
běžná cena 20,00 Kč (0,87 €)
naše cena bez DPH : 16,52 Kč (0,72 €)
naše cena s DPH (15 %):
19,00 Kč (0,83 €)

DĚTSKÁ OVOCNÁ TYČINKA FRUKVIK JABLKO

Složení: jablečné pyré – 70,1 %; sušené jablko – 28,2 %; želírující látka: arabská akátová guma (přírodní vláknina); regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Jablko

Čerstvé plody obsahují různé cukry (až 12 % fruktózy, glukózy, sacharózy), organické kyseliny (do 2,42 % - jablečnou, vinnou, citronovou, chlorogenovou, arabinovou), pektiny, tříslovinu a barviva, minerální soli, organické sloučeniny železa a fosforu, vitamíny B a C, provitamín A (karoten) a éterické oleje. Součástí éterických olejů jsou octový aldehyd a složité étery amylového alkoholu s kyselinou mravenčí, octovou a kapronovou a kaprylovou.

Vláknina

V odborné literatuře E. H. Hipsley poprvé v roce 1953 přišel s termínem dietetická vláknina, což je kombinace polysacharidů (základní zdroje energie, složené vysokomolekulární sacharidy) a ligninu (látka, která se nachází ve ztvrdlé buněčné rostlinné stěně), které se nepřeměňují na endogenní výměšky střevního traktu člověka.

Organismus člověka, to je látková výměna, pro kterou jsou potřebné různé složené sacharidy, polysacharidy a naše střevní mikroflóra nemůže fungovat a nemůže se množit bez vlákniny. Potravinové základní prvky, které obsahují sacharidy, které lidské enzymy nerozpouštějí a nezískávají se z vrchních částí střevního traktu (nerozpustná vláknina) se stávají výživou prospěšnou pro střevní mikroflóru. Tyto látky aktivují množení, růst a životnost normální flóry – jedná se o prebiotika.

Vláknitá a kapilární stavba vlákniny ji činí přírodním sorbentem. Vláknina na sebe váže toxiny, těžké kovy, produkty neúplné přeměny potravinových látek, zbytky tuků a cholesterolu, napomáhá jejich k rychlejšímu vylučování z organismu.

KONTAKTY

Veronika Bartošová VeBaFood

Adresa: Kachlíkova 887/9

PSČ: Brno - Bystrc - 635 00

Email: info@vebafood.cz

Telefon: +420 604 789 756

OWMxNm