S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » POTRAVINY » BEZLEPKOVÉ POTRAVINY » Hraška na zahušťování 1000g


        

Hraška na zahušťování 1000g

 

Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Zahustíte s ní polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy. Může sloužit i jako pojivo v těstech místo vajec.

Skladem: 0 ks
Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 140132
Výrobce: CERIA s.r.o.
EAN kód: 8594056220069
naše cena bez DPH : 126,36 Kč (5,49 €)
naše cena s DPH (10 %):
139,00 Kč (6,04 €)

Kompletní specifikace

Jemně ochucená směs hrachu a bezlepkových obilovin, která zdravěji nahradí klasický trojobal, je vhodná na zahuštění.

Směs na zahušťování Hraška bezlepková 1000 g CERIA - Podrobná charakteristika

Hrách je velmi sytý a vydatný, v kombinaci se zeleninou a obilovinami poskytuje bílkoviny vysoké kvality, čímž je cenný zejména pro ty, kteří nejedí maso a masné výrobky. U nás jsou k dostání dvě odrůdy, zelená a žlutá. Není mezi nimi chuťově velký rozdíl a obě se stejně dlouho vaří. Hrách poskytuje tělu značné množství vitaminů skupiny B.

Složení: Hrách, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.

Návod k přípravě: Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky.

Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1379 kJ/326 kcal; tuky: 3,8 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g; sacharidy: 53,9 g; z toho cukry: 1,8 g; vláknina: 9,4 g; bílkoviny: 16,6 g; sůl: 2,5 g.

Skladování: Skladujte na suchém místě.

Legislativní zařazení: Dehydratovaný výrobek – směs pro přípravu hotového pokrmu

 

Ti, kteří mají rádi smažená obalovaná jídla, určitě ocení zdravější variantu klasického trojobalu a to obalování v směsi Hraška – těstíčko, které šetří čas a chutná. Místo zdlouhavého obalování v klasickém trojobalu stačí obalit v těstíčku ze směsi Hraška a osmažit.

Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.

Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.

Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.

Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.

ZjlmMTdlN